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Tagung für Bäckerei-TechnologieDeutsche Lebensmittel-Rundschau. 1995, Vol 91, Num 5, pp 150-152, issn 0012-0413Conference Proceedings

Heat flux measurement - bakes a better biscuit and more = La mesure de la chaleur assure une meilleure cuisson des biscuits et plusProcess engineering. 1987, Vol 68, Num 8, issn 0370-1859, 45Article

Measurement of the water uptake rate of crackers = Mesure du taux d'hydrosorption des crackersGAINES, C. S; FINNEY, P. L.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 6, pp 471-473, issn 0009-0352Article

Convenience is kingFood processing (Bromley). 1990, Vol 59, Num 4, pp 41-43, issn 0264-9462Article

Applications of aspartame in baking = Applications de l'aspartame en panificationPSZCZOLA, D. E.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 1, pp 56-58, issn 0015-6639, 2 p.Article

Biscuit baking by near-infrared radiation = Cuisson des biscuits par rayonnement dans le proche infrarougeWADE, P.Journal of food engineering. 1987, Vol 6, Num 3, pp 165-175, issn 0260-8774Article

Navy bean flour substitution in a master mix used for muffins and cookies = Utilisation de la farine haricot dans les formulations pour muffins et biscuitsCADY, N. D; CARTER, A. E; KAYNE, B. E et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 3, pp 193-195, issn 0009-0352Article

Novel approach to oxygen control in modified atmosphere packaging of bakery products = Nouvelle approche du contrôle de l'oxygène lors du conditionnement sous atmosphère modifiée des produits de cuissonSMITH, J. P; OORAIKUL, B; KOERSEN, W. J et al.Food microbiology. 1986, Vol 3, Num 4, pp 315-320, issn 0740-0020Article

Treats and traditionELEY, E.Food processing (Bromley). 1990, Vol 59, Num 4, pp 34-36, issn 0264-9462, 2 p.Article

In-vitro availability of starch in cereal products = Assimilabilité in vitro de l'amidon dans les produits céréaliersLE FRANCOIS, P.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 4, pp 499-501, issn 0022-5142Article

Partitioning and absolute flavor threshold interactions of aliphatic and aromatic food packaging solvents in high-fat cookies = Partage et interactions du seuil de perception absolue des solvants aliphatiques et aromatiques, utilisés pour les emballages, dans des biscuits à forte teneur en lipidesHALEK, G. W; LEVINSON, J. J.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 173-176, issn 0022-1147Article

Reduced variance in the sugar-snap cookie baking method using a cylinder and plunger to produce a more uniform dough = Réduction de la variance lors de la fabrication des biscuits sablés, en utilisant un cylindre et un piston, pour l'obtention d'une pâte plus uniformeFINNEY, P. L; GAINES, C. S.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 5, pp 405-407, issn 0009-0352Article

Sensory evaluation of baked foods incorporating different levels of distillers' dried grains with solubles from soft white winter wheat = Analyse sensorielle des produits de boulangerie contenant, en proportions variables, des drêches déshydratées de distillerie en remplacement des fractions solubles de blé tendre d'hiverRASCO, B. A; HASHISAKA, A. E; DONG, F. M et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 337-342, issn 0022-1147Article

Sanftes Handling für delikate Produkte = Soft handling for delicate productsZucker- und Süsswaren-Wirtschaft. 1996, Vol 49, Num 3, issn 0373-0204, p. 151Article

Einfach geschmackvoll : GEWÜRZE = Perfect taste with the right seasoningsGERHARDT, U.Zucker- und Süsswaren-Wirtschaft. 1996, Vol 49, Num 9, pp 424-425, issn 0373-0204Article

Qualitätseigenschaften von Giess- und Sprühgelle zur Herstellung Feiner Backwaren = Quality parameters of glazing gellies (pouring and spraying application) for the production of confectionaryDENGLER, K.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1995, Vol 49, Num 6, pp 398-402, issn 0367-4177Article

Erfahrungen und Ergebnisse des 21. DLG-Sensorik-Seminars (13. Grundlagen-Seminar und 7. Fortgeschrittenen-Seminar für Brot und Feine Backwaren) = Experiences and results of the 21st DLG-sensorik-seminarSEIBEL, W.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1994, Vol 48, Num 5, pp 90-93, issn 0367-4177Article

Choc-chips, a popular lineRIEDEL, H. R.Indian Sugar. 1992, Vol 42, Num 9, pp 695-696, issn 0019-6428Article

Protein enrichment of sugar-snap cookies with sunflower protein isolate = Enrichissement en protéines des biscuits sablés au moyen d'isolats protéiques de tournesolCLAUGHTON, S. M; PEARCE, R. J.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 354-356, issn 0022-1147Article

Evolutions récentes en biscuiterie = Evolutions in cookies manufacturingDE LA GUERIVIERE, J. Francois.MHA (Sousse). 2003, pp 83-84, issn 0330-8030, 2 p., HSConference Paper

Formulating «lite» bakery foods with sweetenersHEGENBART, S.Prepared foods. 1990, Vol 159, Num 7, pp 97-98, issn 0747-2536, 2 p.Article

Effects of heat transfer by radiation and convection on browning of cookies at baking = Effets des transferts de chaleur par radiation et par convection sur le brunissement des biscuits lors de la cuissonSHIBUKAWA, S; SUGIYAMA, K; YANO, T et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 621-699, issn 0022-1147, 5 p.Article

Sensory studies of high potency multiple sweetener systems for shortbread cookies with and without polydextrose = Analyse sensorielle des systèmes d'édulcorants intenses utilisés dans des biscuits sablés, avec ou sans polydextroseHYESOOK LIM; SETSER, C. S; SANG SOOK KIM et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 625-628, issn 0022-1147Article

Investing in a better biscuit coating = Investir dans un meilleur système d'enrobage des bicuitsProcess engineering. 1988, Vol 69, Num 11, issn 0370-1859, 47Article

Verwendung von Brotmehl und Bröseln bei der Backwarenherstellung = Utilisations des farines panifiables et des miettes de pain en boulangerie-biscuiterie = Application of breading and confectionery products for the production of baked products (bread and confectionery)SEIBEL, W.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 2, pp 39-42, issn 0367-4177Article

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